ΤΡΑΓΑΝΟΤΕΡΗ, ΓΕΥΣΤΙΚΟΤΕΡΗ, ΥΓΙΕΙΝΟΤΕΡΗ, ΒΙΩΣΙΜΗ, ΝΟΣΤΙΜΗ και ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ!

ΤΑ ΕΝΤΟΜΑ ΕΙΝΑΙ ΚΡΕΑΣ. ΜΑΛΙΣΤΑ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΚΡΕΑΣ

Περιέχει πρωτεΐνη εντόμων φιλική προς τον πλανήτη, βρώμη και παντζάρια που είναι πλούσια σε αδιάλυτες ίνες οι οποίες προάγουν την καλή κινητικότητα του εντέρου και βοηθούν στον έλεγχο των τριχοβεζωάριων.

Επίσης, περιέχει φύκια της θάλασσας και σωστά επίπεδα πρόσθετων ουσιών* που βοηθούν στη φροντίδα και τη διατήρηση υγιών αρθρώσεων των κατοικιδίων μας.
Και όλα αυτά σε μια νόστιμη τραγανή κροκέτα που οι σκύλοι και οι γάτες λατρεύουν, απλώς ρωτήστε όσους την έχουν ήδη δοκιμάσει!

Οι νύμφες μας (Hermetia Illucens) είναι τόσο θρεπτικές όσο το καλύτερο κοτόπουλο ελευθέρας βοσκής ή ένα ψάρι που θα ψαρεύατε με την πετονιά σας. Απλά είναι σε διαφορετική μορφή και «συσκευασία»!
Έχουν όλα τα θρεπτικά στοιχεία που χρειάζονται τα κατοικίδια και είναι επίσης πιο εύπεπτες από τις παραδοσιακές πηγές κρέατος.

Οι νύμφες μας διατρέφονται με τα υπολείμματα λαχανικών που σε άλλη περίπτωση δεν θα καταναλώνονταν και χρειάζονται ένα μικρό μέρος του νερού, της καλλιεργήσιμης γης και της ενέργειας που απαιτεί η παραδοσιακή κτηνοτροφία. Εκτρέφονται σε ένα περιβάλλον που μιμείται απόλυτα το φυσικό τους βιότοπο.
Γι΄ αυτό το λόγο οι vegan και οι vegetarian ιδιοκτήτες κατοικιδίων επιλέγουν τη YORA σαν μια πιο υγιεινή και φυσική εναλλακτική λύση από τις φυτικές τροφές κατοικιδίων.

Yora-Protein-Emissions-Chart-02 ON WHITE

 

ΟΙ ΝΥΜΦΕΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΡΕΤΑΝΙΚΗ ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΣΩΣΤΗ ΚΑΘΑΡΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ: Σκύλοι και γάτες μπορούν να ωφεληθούν από μια καθαρότερη, πιο εύπεπτη πηγή πρωτεΐνης.
ΜΙΑ ΝΕΑ ΠΗΓΗ ΠΡΩΤΕΪΝΗΣ: Οι κτηνίατροι προτείνουν YORA για κατοικίδια με αλλεργία στο κρέας. Είναι νοστιμότερη από τις περισσότερες κλινικές δίαιτες περιορισμένων πρωτεϊνών.
ΑΝΤΙΟΞΕΙΔΩΤΙΚΗ & ΑΝΤΙΦΛΕΓΜΟΝΩΔΗΣ: Μελέτες έδειξαν ότι αντίθετα με το κοτόπουλο ή τα ιχθυάλευρα, η πρωτεΐνη από έντομα έχει υψηλές αντιοξειδωτικές ιδιότητες που βοηθούν στην καταπολέμηση ασθενειών που σχετίζονται με φλεγμονές σε κατοικίδια καθώς και την κινητική και γνωστική δυσλειτουργία.
ΟΡΑΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ: Πλούσια σε Ωμέγα 6, χυτίνη και λαυρικό οξύ τα οποία παρέχουν αναρίθμητα πλεονεκτήματα για την υγεία. Σκύλοι και γάτες αποκτούν γυαλιστερό τρίχωμα, καλοσχηματισμένα κόπρανα και ισχυρότερο ανοσοποιητικό σύστημα.

ΝΟΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΩΚΕΑΝΟΥΣ
Τώρα αντιλαμβανόμαστε ότι ακόμα και οι «βιώσιμες» πρακτικές στην αλίευση προκαλούν ανείπωτη καταστροφή στις θάλασσές μας. Για τους καταναλωτές που απομακρύνονται από τις πρωτεΐνες ψαριών λόγω της υπεραλίευσης, τα έντομα είναι η καλύτερη εναλλακτική λύση.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το www.yora.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *