Το δυναμικό παρών έδωσε η εταιρεία μας στην  κορυφαία  εξειδικευμένη έκθεση  προϊόντων και  αξεσουάρ για κατοικίδια στην Ελλάδα, PETS TODAY 2018, που πραγματοποιήθηκε στο σύγχρονο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo στην Αθήνα στις 19- 21 Οκτωβρίου 2018.

Φέτος η έκθεση απευθυνόταν αποκλειστικά σε επαγγελματίες του χώρου δίνοντας την ευκαιρία να ενημερωθούν για την αγορά και να κλείσουν εμπορικές συμφωνίες.

Ξεχωρίσαμε ως εκθέτες με ένα εντυπωσιακό και άνετο περίπτερο που κάλυπτε χώρο 240 τ.μ. παρέχοντας την ευκαιρία στους επισκέπτες να γνωρίσουν από κοντά μία τεράστια ποικιλία  προϊόντων για τα αγαπημένα μας κατοικίδια.

Υποδεχθήκαμε δεκάδες επισκέπτες- όλοι τους επαγγελματίες του κλάδου των ζώων συντροφιάς, όπως ιδιοκτήτες pet shop και ξενοδοχείων μικρών ζώων, εκπαιδευτές, εκτροφείς, κτηνιάτρους, groomers κα.

‘Ετσι οι συνεργάτες μας είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν αναλυτικά και τεκμηριωμένα από την ομάδα της PETLINE για τις νέες τάσεις και τις εξελίξεις της αγοράς, για τα νέα καινοτόμα προϊόντα και Brands, καθώς και να λάβουν πολύτιμες συμβουλές και πληροφορίες για το κάθε προϊόν και σημαντικές εμπορικές ιδέες για την ανάπτυξη των επιχειρήσεων τους.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η εταιρεία μας έχει εξασφαλίσει την αντιπροσώπευση και διάθεση των καλύτερων και γνωστότερων brands του εξωτερικού (όπως Kong, Eheim, Ever Clean, Rogz, Vitakraft, Eukanuba, Core, Whimzees, Furminator, Sera, Juwel, Sicce, Profine, κα)  στο πλαίσιo της συνεχούς προσπάθειας που καταβάλλει για προσφορά ολοκληρωμένων παροχών

Παράλληλα, έχουμε καταφέρει να εξασφαλίσουμε, σχεδόν από την αρχή της πορείας μας, την αποκλειστική αντιπροσώπευση και διανομή ειδών της εταιρείας IDEXX, εξειδικευμένης στον κτηνιατρικό εξοπλισμό. Πρόκειται για ένα όνομα το οποίο συναντάται σε περισσότερα από το 90% των μεγαλύτερων κτηνιατρείων και κτηνιατρικών κλινικών όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και σε όλο τον κόσμο.

Στο σύντομο χαιρετισμό που απεύθυνε προς τους συνεργάτες του περιπτέρου ο κ. Δημήτρης Δημητρέλιας, διευθύνων σύμβουλος της PETLINE, επεσήμανε ότι “η PETLINE βρίσκεται εδώ για να μείνει” καθώς η εταιρεία συνεχίζει να αναζητά ευκαιρίες για να τις μοιραστεί με τους πελάτες της.

Παρά το ασταθές οικονομικό κλίμα η PETLINE έχει αποδείξει κατά την πολυετή πορεία της, από το 1994 μέχρι σήμερα, ότι διατηρεί το προβάδισμα στην αγορά, διαθέτει έμπνευση για δημιουργικότητα και διορατικότητα με εμπορικό δαιμόνιο, καθώς προσφέρει επί σειρά ετών υψηλού επιπέδου παροχές.

Χαρακτηριστικό είναι ότι η ομάδα της PETLINE πίστεψε στο μέλλον των καινοτόμων προϊόντων για τα κατοικίδια σε μία εποχή που αυτό ήταν πρωτάκουστο για τα δεδομένα της Ελλάδας τότε. Παράλληλα η εταιρεία διείσδυσε ακόμη περισσότερο στην αγορά και ξεχώρισε με τη δημιουργία νέων εξειδικευμένων τμημάτων πωλήσεων, όπως αυτά των Κτηνιάτρων (Veterinary Division), των Εκτροφέων (Breeders Division) και των Ενυδρειακών, καλύπτοντας έτσι τις διαφορετικές ανάγκες ξεχωριστών ομάδων πελατών.

Η εταιρεία μας συνεχίζει να κατακτά την αγορά με τον καλύτερο και αποτελεσματικότερο τρόπο.

Με το βλέμμα στο μέλλον, τόσο η διοίκηση όσο και το προσωπικό της PETLINE δηλώνουν αποφασισμένοι να συνεχίσουν την ανοδική πορεία της εταιρείας. Στόχος τους η ανάπτυξη νέων αγορών και η διείσδυση ακόμη περισσότερο στις ήδη υπάρχουσες για τη σύναψη νέων επικερδών επιχειρηματικών συμφωνιών σε ένα όλο και πιο ανταγωνιστικό περιβάλλον με αυξανόμενες απαιτήσεις και προσδοκίες από τους πελάτες. Γι΄ αυτό και οι επαγγελματίες χρειάζεται να ενώσουν τις γνώσεις τους για την αγορά.

Η παρουσία μας έγινε πιο αισθητή στην έκθεση PETS TODAY 2018 με ένα κεφάτο πάρτι για συνεργάτες και φίλους, που διοργανώθηκε στο φιλόξενο περίπτερο της εταιρείας και στο περιθώριο της εμπορικής διοργάνωσης.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους όσους μας επισκέφθηκαν, μας εμπιστεύθηκαν και συνεχίζουν μαζί μας δυναμικά μπροστά!

PETLINE A.E
A world for pets

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *