Έχει όλες τις βιταμίνες που είναι απαραίτητες για τον βέλτιστο μεταβολισμό και όλα τα αμινοξέα διακλαδούμενης αλυσίδας ώστε να παρέχει συμπληρωματική ενέργεια στο σώμα.
Ενδείκνυται σε εκείνες τις περιπτώσεις όπου είναι επιθυμητή η υποστήριξη του μεταβολισμού και η γενική ενίσχυση της σωματικής κατάστασης (ανάπτυξη, έντονη σωματική προσπάθεια, ανάρρωση, αδυναμία, κλπ.)

Με βιοτίνη, ψευδάργυρο, Ωμέγα 3 και 6 λιπαρά οξέα, βοηθά στη διατήρηση των βέλτιστων φυσιολογικών συνθηκών του δέρματος και τριχώματος. Ειδικά ενδείκνυται κατά την διάρκεια των εποχιακών αλλαγών τριχώματος και σε όλες τις περιπτώσεις όπου επιθυμείτε να έχει το κατοικίδιο σας υγιές και λαμπερό τρίχωμα καθώς και να διατηρείται το δέρμα του σε άριστη κατάσταση.

Παρέχει μεταλλικά άλατα και βιταμίνες σε κατάλληλη ποσότητα για να εξασφαλίσει τη σωστή σκελετική δομή κατά τη διάρκεια της ανάπτυξης και να διατηρήσει σωστά την οστική σύνθεση στους ενήλικες.
Η ειδική φυσική πηγή μεταλλικών στοιχείων (Ovocet) από το κέλυφος των αυγών διευκολύνει την εντερική απορρόφηση τους.

Τα άλευρα από φύκια και το εκχύλισμα γλυκόριζας που περιέχονται συμβάλλουν στη διατήρηση μίας ευχάριστης και δροσερής αναπνοής ομαλοποιώντας τη ζύμωση στη στοματική κοιλότητα και βοηθώντας τις πεπτικές διαδικασίες του γαστρικού συστήματος, μειώνοντας παράλληλα τις δύσοσμες ουσίες στην αναπνοή.

Πες μας την άποψή σου.