Υπάρχουν πολλές υπέροχες επιλογές στα περιλαίμια σκύλων. Αρχικά τα περιλαίμια του σκύλου πρέπει να δίνουν κάποια ένδειξη για το φύλο του. Είναι εκπληκτικό πόσοι άνθρωποι υποθέτουν ότι τα μεγάλα «σκληρά» σκυλιά, όπως τα Rottweilers, είναι αρσενικά και τα μικρά Pomeranian είναι θηλυκά. Ένα ροζ περιλαίμιο ξεκάθαρα θα στείλει την πληροφορία ότι το Bullmastiff είναι τελικά κορίτσι! Η προτίμηση χρώματος μπορεί να είναι σημαντική, όμως το μέγεθος και η λειτουργία του περιλαίμιου που επιλέγετε είναι ακόμη πιο σημαντικά !

Τι πρέπει να λάβετε υπόψη σας για την επιλογή και τη χρήση περιλαίμιου ….

Ένα περιλαίμιο πλευρικής απελευθέρωσης ROGZ είναι η καλύτερη επιλογή για το σκύλο σας για να το φοράει τακτικά μαζί με την ταυτότητά του.
Πλευρικό περιλαίμιο απελευθέρωσης θεωρείται το κλασσικό περιλαίμιο. Όχι το περιλαίμιο πνίχτης που γίνεται πιο σφιχτό όταν τραβιέται ο κρίκος. Για να είναι σωστό το μέγεθος, θα πρέπει να μπορείτε να έχετε δύο δάχτυλα άνετα κάτω από το κολάρο, αλλά όχι πολύ πιο χαλαρό από αυτό. Ελέγχετε τα περιλαίμια του κουταβιού κάθε λίγες μέρες (επειδή μεγαλώνουν γρήγορα) για να βεβαιωθείτε ότι δεν είναι πολύ σφιχτά! Τα ασφαλέστερα περιλαίμια για περπάτημα πρέπει να γίνονται ελαφρώς πιο σφιχτά όταν τραβιέται το λουρί (ελέγχετε όμως να μην είναι τόσο σφιχτά ώστε να πνίγεται ο σκύλος !).
Πολλά σκυλιά μπορεί να πανικοβάλλονται με την πολυκοσμία ή τους δυνατούς θορύβους και να τυλίγονται από το κολάρο τους με επικίνδυνο τρόπο. Τα περιλαίμια πνίχτες είναι καλύτερα να τα χρησιμοποιείτε όταν περπατάτε με το σκυλί σας, αλλά όχι σε καθημερινή χρήση. Αφαιρέστε το περιλαίμιο του σκύλου σας όταν το βουρτσίζετε ή το πλένετε, για να αφαιρέσετε τη βρωμιά και το νεκρό τρίχωμα. Πλένετε το περιλαίμιο του σκύλου σας κάθε φορά που το κάνετε μπάνιο. Έτσι θα εξασφαλίσετε υπέροχη μυρωδιά. Βεβαιωθείτε ότι το περιλαίμιο είναι εντελώς στεγνό προτού το ξαναβάλετε.

Τα περιλαίμια της ROGZ έχουν:
– Μεγάλη ποικιλία χρωμάτων και σχεδίων
– Άριστη σχέση ποιότητας – τιμής
– Υψηλή ποιότητα και αντοχή
– Σύστημα Ασφαλείας RogLoc που μπλοκάρει το άνοιγμα του κουμπώματος
– Πλαστικό περίβλημα στην ασφάλεια του κολάρου για να ταιριάζει απόλυτα στον λαιμό του ζώου
– Σύστημα LLT που ουσιαστικά είναι ο επιπλέον κρίκος για να μειώνει το φορτίο του πλαστικού κουμπώματος,
– Γαλβανισμένο κρίκο -απίστευτης αντοχής- χωρίς ενώσεις
– Χρώματα που δεν ξεθωριάζουν

Στον πίνακα που ακολουθεί μπορείτε να δείτε τα χαρακτηριστικά των περιλαίμιων της ROGZ.

Μέγεθος Περίμετρος λαιμού Ράτσα Βάρος Σκύλου
(max)
Αντοχή πόρπης Αντοχή πλέξης
S
200 – 310 mm | 8 – 13” YORKIE
CHIHUAHUA
MALTESE
MINIATURE POODLE
POMERANIAN
6kg 42kg 360kg
M 260 – 400 mm | 10 16” PUG
SCOTTIE
JACK RUSSELL
MALTESE
POODLE TERRIER
15kg 120kg 574kg
L 340 – 560 mm | 13 – 22” DALMATIAN
SPANIEL
BORDER COLLIE
DOBERMAN
BOXER
33kg 234kg 936kg
XL 430 – 700 mm | 17 – 27” RETRIEVER
BOUVIER
RIDGEBACK
LABRADOR
39kg 271kg 1195kg
XXL 500 800 mm | 20 – 31” GERMAN SHEPHERD
ST. BERNARD
BOUVIER
GREAT DANE
56kg 389kg 1927kg


Η Rogz έχει δεσμευτεί στη σχεδίαση ασφαλών, λειτουργικών προϊόντων για να εγγυηθεί την ασφάλεια τη δική σας αλλά και του κατοικιδίου σας.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *