Αγαπητοί φίλοι παρακαλώ διαβάστε προσεκτικά γιατί μας έκλεψαν την Κοκό!

Ξημερώματα της 3ης Ιανουαρίου άγνωστοι διέρρηξαν το κατάστημά μας και αφαίρεσαν μικροποσό και κάποια εμπορεύματα αλλά το σημαντικότερο είναι πως μας πήραν την Κοκό…

Η Κοκό, «κάτοικος» του Pet Mama για πολλά χρόνια, είναι ένας παπαγάλος λευκός (Cacatua Alba), με μια σημαντική και σπάνια ασθένεια που έχει επηρεάσει το φτέρωμα της με συνέπεια να μην έχει κάποια εμπορική αξία. Φέρει δαχτυλίδι με όλα του τα στοιχεία στο πόδι ενώ παράλληλα λόγω ακριβώς αυτής της κατάστασης χρήζει ειδικής φροντίδας.

Αξίζει να σημειώσουμε πως οι εν λόγω παπαγάλοι λόγω του δυνατού συναισθηματικού δεσμού που αναπτύσσουν με το περιβάλλον στο οποίο κατοικούν, όταν φεύγουν από αυτό αναστατώνονται τόσο ώστε να σταματούν να τρώνε, να αντιδρούν με κραυγές, επιθετική συμπεριφορά κ.λπ.

Θα θέλαμε να παρακαλέσουμε όποιον γνωρίζει κάτι, ειδικότερα στις περιοχές Μελισσίων, Βριλησσίων, Χαλανδρίου και Αμαρουσίου και μπορεί να βοηθήσει στην εύρεση της Κοκό να επικοινωνήσει μαζί μας. Προσφέρεται αμοιβή για τον εντοπισμό της.

Θερμή παράκληση, μοιραστείτε το ποστ μας, δείξτε τις φωτό και σε περίπτωση που έχετε κάποια πληροφορία επικοινωνήστε μαζί μας με κάποιο μήνυμα εδώ ή καλέστε τα 210 6137680 & 6936101727.

Σας ευχαριστούμε πολύ!

Υ.Γ. Αν το διαβάσει κάποιος από αυτούς που την έχουν πάρει:

  1. Ο παπαγάλος δεν πουλιέται, είναι κρίμα να το σκοτώσετε ή να πεθάνει στα χέρια σας από την αγωνία.
  2. Μπορείτε να την επιστρέψετε ανά πάσα στιγμή κάνοντας μας ένα τηλέφωνο να μας πείτε από που να έρθουμε να την πάρουμε ή με όποιον άλλο τρόπο εσείς θέλετε.

Πες μας την άποψή σου.